Menukaart

Vooraf of Tussendoor

Bordje Parmaham
Assortiment van Kazen
Croque in brokken – Brasserie K

Voorgerechten

Soep van de dag
Kaaskroketten – 2 stuks/ 3 stuks
Garnaalkroketten – 2 stuks/ 3 stuks
Rundscarpaccio Parmezaan, rucola en olijfolie
Parma met meloen
Toast gerookte zalm
Verse Oesters – 6 stuks
Gegratineerde oesters – 4 stuks
Kort geschroeide scampi’s, curry en Granny Smith – 6 stuks/ 10 stuks
Kort geschroeide scampi’s, Napolitano en parmezaan– 6 stuks/ 10 stuks
Gebakken sint-jacobsvruchten – 3 stuks/ 5 stuks

Salades

Salade Feta – zongedroogde tomaten, olijven, quinoa
Ceaser salad – gegrilde kip, brood croutons, ei en parmezaan
Brasserie K – gerookte zalm, parmaham, ganzenlever, gerookte eendenborst en grijze garnalen
Salade Tiède - Scampi’s, St-Jacobsvruchten, krieltjes en look
Tomaat Garnaal

Pasta’s

Vegetarisch (seizoengroenten)
Bolognaise – Rundsgehakt met tomaat, rucola en parmezaan
Linguini carbonara
Geitenkaas Scampi
Pappardelle – gegrilde kip, tomaat, basilicum, rucola en parmezaan

Hoofdgerechten - Vlees

Steak tartaar
Gegrilde filet mignon – 250 gram
Ierse Rib-eye – 300 gram
T-Bone – 600 gram
* Sauzen: Kruidenboter, Peper, Champignon, Béarnaise, Blackwell

Hoofdgerechten - Vis

Gegrilde zeebaars met ratatouille
Gegrilde zalm met béarnaise saus
Duo van Zalm & Zeetong – zeekraal en tuinkruiden mousseline
Zeetong Meunière

* Alle Vlees-en Vis hoofdgerechten met sla en keuze van frietjes, gebakken aardappelen, puree of kroketten

Kindermenu

Pasta bolognaise
Linguine carbonara

Kaaskroket (1stuk)
Garnaalkroket (1stuk)

Kipfilet met appelmoes
Gefrituurde zeebaars
Steak

* Keuze van frietjes, gebakken krieltjes, natuuraardappelen, puree of kroketjes

Desserts

Kinderijsje
Coupe vanille
Dame Blanche
Coupe Bresilienne
Coupe Advocaat
Coupe met vers seizoensfruit
Café glacé
Warm appelgebak met vanille-ijs
Tiramisu
Chocoladebord van de chef
Duo Bruine - en witte chocolademousse
Crème Brulée
Assortiment van kazen